in Weert, Nederweert e.o. MAATWERK in BEDRIJFSHUISVESTING
Your search results

Verhuur bedrijfshuisvesting / bedrijfspanden in Limburg en Brabant

Huur van bedrijfspand/ bedrijfsruimte

Voor huur van een bedrijfspand of bedrijfsruimte is Spitters Vastgoed uw partner, met een zeer breed aanbod in bedrijfs onroerend goed in de regio Noord- en Midden-Limburg en Noord-Brabant. U vindt onze bedrijfspanden in de centra van steden, in de kernen van dorpen, langs doorgaande wegen en op industrieterreinen en bedrijvenparken zoals Kampershoek (Weert), De Noord (Weert), Leuken-Noord (Weert), Pannenweg (Nederweert).

Maatwerk in bedrijfshuisvesting

Elke wens in bedrijfshuisvesting is specifiek. Elk advies bij de huur van bedrijfs onroerend goed is dan ook maatwerk. Spitters Vastgoed begeleidt en adviseert u met kennis van zaken.

Verhuur en beheer van bedrijfsruimte en bedrijfspanden

Met onze resultaatgerichte aanpak en korte communicatielijnen realiseren wij voor u passende bedrijfshuisvesting. Aangezien Spitters Vastgoed eigenaar is van alle bedrijfspanden in onze portefeuille, treedt ons kantoor niet alleen op als verhuurder, maar tevens als beheerder van alle bedrijfsruimten. Deze constructie staat garant voor korte communicatielijnen, hoge betrokkenheid en kennis van elk bedrijfspand.